MSX Fòrum TIC Social Badalona a Llefià

imatge de lagasetamsx

El passat dissabte 1 de juliol es va celebrar el XVII Fòrum TIC Social Badalona a Llefià, a la Plaça Trafalgar de Badalona. Un vespre digital amb xerrades, stands, tallers i presentacions de diferents projectes, alternatives i experiències relacionades amb les noves tecnologies i la seva vessant social, amb la voluntat d’apropar les noves tecnologies a les associacions, entitats, i veïns del barri de Llefià i de la ciutat de Badalona, amb l’objectiu d’ésser un espai de trobada que permetés socialitzar experiències i coneixements.

El stand de boixos club hi vam participar amb demostracions i exemplars de la revista.
Vam mostrar jocs clàssics així com les darreres novetats.

És molt interessant veure quins jocs MSX esdevenen més populars davant un public divers i sense cap o amb alguna elemental noció de MSX.

Entre els clàssics, van destacar Pac-man, Arkanoid, Donkey Kong. També els clàssics de Konami. Molts dels usuaris triaven a partir del reportatge PIXELS de la nostra revista Gaseta Menuts MSX.

Entre els recents, Ninja Savior de Relevo Videogames, DIM X de Kai Magazine que va sorprendre les ulleres 3D i el llenguatge Klingon. Tina's Adventure Island de Imanok. I el indiscutible Who Dare Wins II de Custom MSX, amb excel·lents gràfics i música. Molts xavals l”associaven als conflictes armats d”actualitat i una manera de reviure els combats.

Vam també tenir ocasió de visitar altres stands de tecnologia.

Enquesta

¿Quin lloc identifiqueu inmediatament amb el MSX? Algunes propostes:
Hipercor Meridiana
0%
Edificis alts de Hipercor Meridiana
33%
Passeig de Fabra i Puig
0%
Continente Mataró
0%
Ronda Sant Antoni
0%
Corte Inglès Plaça Catalunya
0%
Mercat de Sant Antoni
0%
Cotxeres Sants
0%
Gràcia, Fontana
33%
Torre Mena, Lefià, Badalona
0%
Sabadell
0%
Tarragona
0%
Madrid
0%
Sevilla
0%
Zaragossa
0%
Shizuoka ken, Japó
0%
Japò
0%
Altres...
33%
Vots totals: 3

Comentaris recents