RUMSX 51 de AAMSX

imatge de lagasetamsx

Una trobada molt amena, vam retrobar els amics, i una sensació d”alegria entre els paradistes.

La parada d”articles souvenir alma de origami.

El grup de Kai Magazine aquest cop en una disposició més oberta al públic. Oferien joc de cotxes Highway Fighter i arcade Myths and Dragons.

VGSource amb el joc trun. Un joc molt divertit. El control és diferent al joc semblant mrnom fet per nosaltres i per això els controls s”ens fan difícil.

Vam conèixer a xavirompe, amb el seu cartutx amb usb. Ens va fer notar que el seu cartutx només ocupa un slot per tant amb un expansor de slots tindríem tots els 7 disponibles.

Ens va sorprendre Tina’s Adventure Island de Imanok. Ens va explicar que el joc era com el “wonder boy”. Vam veure que tenia gràfics per ser msx1 i ens va explicar que amb msx2+ o turbo r teniem scroll horitzontal pixel a pixel.

Vam veure al noi de Calamar, German, amb el braç embenat. Esperem que es recuperi aviat. Vam cercar algun cable per la tarja v9990 sense èxit.

El grup de retroscroll ocupa un stand imponent on s”hi apleguen multitud de nens a jugar. Van organitzar una competició al joc tennis de konami que vaig perdre als quarts de final.

La cara de felicitat del grup Custom MSX era notable. Les vendes del joc Who Dare Wins II els havien superat i havia llista d”espera. Vam poder escoltar el so SCC. I colors i animacions remasteritzades d”aquest joc. El seu enginy a més es molt espectacular.

Els estands de segona mà hi havia el estand aamsx i un altre, GrayFox. En el del aamsx jocs molt buscats i reproductors de casset. En l”altre estand, jocs com Maze Of Galious per 50 euros o un ordinador msx1 per 40 euros.

Enquesta

¿Quin lloc identifiqueu inmediatament amb el MSX? Algunes propostes:
Hipercor Meridiana
0%
Edificis alts de Hipercor Meridiana
33%
Passeig de Fabra i Puig
0%
Continente Mataró
0%
Ronda Sant Antoni
0%
Corte Inglès Plaça Catalunya
0%
Mercat de Sant Antoni
0%
Cotxeres Sants
0%
Gràcia, Fontana
33%
Torre Mena, Lefià, Badalona
0%
Sabadell
0%
Tarragona
0%
Madrid
0%
Sevilla
0%
Zaragossa
0%
Shizuoka ken, Japó
0%
Japò
0%
Altres...
33%
Vots totals: 3

Comentaris recents